Sponsor og samfunn

Vi har et brennende engasjement og et sterkt ønske om å bidra i lokalsamfunnet. Vår hovedoppgave er å skape og utvikle trygge og attraktive arbeidsplasser. Samtidig ser vi viktigheten av å skape bolyst og sterke lokalsamfunn. Gjennom våre bidrag i lokalsamfunnet utfører vi et godt samfunnsoppdrag.

flyfoto av steimoegga idrettsanlegg
Stolt sponsor: Vi er stolte anleggssponsorer for et modernisert idrettsanlegg på Steimoegga.

Tronfjell Maskin AS var hovedsponsor for Team Tronfjell, langrennsteamet som ble stiftet i 2018. I en femårsperiode her har vi bidratt slik at lokale utøvere kunne satse på sin idrett.

Tronfjell Maskin AS var også inne med betydelige bidrag når Alvdal skytterlag bygget topp moderne innendørs skytebane.

For Alvdal idrettslag bidrar vi også slik at den gode aktiviteten på Steimoegga idrettspark kan opprettholdes.Vi var sentral i bygging av Tronfjell Arena, en topp moderne kunstgrasbane. Senere kom rulleskianlegget med standplass for skiskyting. Det gode og tette samarbeidet med Alvdal idrettslag gjennom flere år har resultert i en sponsoravtale som fortsatt skal bidra til å sikre god aktivitet.

to fotballag spiller kamp med tilskuere på tribunen i bakgrunnen
Foto: Alvdal Midt i Væla

Musikkfestivalen Livestock får årlig støtte fra vår bedrift. Et godt innarbeidet produkt som gir ringvirkninger for Alvdal og regionen.

Rally Tron er også arrangement som vi sponser. Det er et Rally-løp som består av fem fartsetapper, hovedsaklig i Alvdal kommune. Løpet ble først arrangert i 2019, og siste etappe av løpet går opp på nettopp Tronfjell.